Održana Izvještajna sjednica Skupštine NK NAŠK

Jučer u Gradskoj vijećnici u Našicama održana je Izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog kluba NAŠK iz Našica. Na skupštini su osim članova kluba bili gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek, Predsjednik Športske zajednice grada Našica Nikola Antolović i Vanja Prošić predstavnik Športske zajednice grada Našica.

Predsjednik Oto Dudjak podnio je izvještaj o radu kluba te financijski izvještaj za 2017. godinu, dok je tajnik kluba Matija Horvatek podnio izvještaje o rezultatima natjecateljskih ekipa (seniori, juniori, kadeti, stariji pioniri, mlađi pioniri, početnici i pretpočetnici). Predsjednik Nadzornog odbora Srećko Sobodić je podnio izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno usvojeni, a zatim je predsjednik kluba iznio i plan rada i financijski plan za 2019. godinu u kojima je istaknuto da se očekuju bolji rezultati svih ekipa, pojačani rad s mlađim kategorijama, nastavak obnove stadiona i klupskih prostorija te obilježavanje 100 godina rada kluba. Skupštinu su pozdravili i predsjednik Športske zajednice grada Našica Nikola Antolović koji je istaknuo da je važno pojačati rad s mladima, Josip Matek predsjednik Mjesnog odbora Našica koji je obećao daljnu podršku radu kluba.

Na kraju skupštini se obratio i Josip Miletić gradonačelnik Grada Našica koji je pohvalio rad kluba, obećao daljnu podršku grada radu kluba i oko obilježavanja 100 godina rada kluba.

Start a Conversation