Ivan Keglević novi predsjednika NK NAŠK

Jučer je u Gradskoj vijećnici održana Izvanredna izborna sjednica skupštine Nogometnog kluba „NAŠK”.

Na skupštini su osim članova kluba bili gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek, Predsjednik Športske zajednice grada Našica Nikola Antolović i predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak.

Predsjednik Oto Dudjak podnio je izvještaj o radu kluba te financijski izvještaj za prvih 6 mjeseci 2018. godine, dok je tajnik kluba Matija Horvatek podnio izvještaje o rezultatima natjecateljskih ekipa (seniori, juniori, kadeti, stariji pioniri, mlađi pioniri, početnici i pretpočetnici). Predsjednik Nadzornog odbora Srećko Sobodić je podnio izvještaj Nadzornog odbora. Svi izvještaji su jednoglasno usvojeni.

Slijedilo je odluka o razrješenju dosadašnjeg predsjednika kluba, izvršnog i nadzornog odbora te je izabran novi predsjednik kluba, Izvršni odbor i Nadzorni odbor. Novi predsjednik klub postao je Ivan Keglević. U novom Izvršnom odboru su Matija Horvatek koji je ujedno i novi dopredsjednik kluba, Robert Kribl, Josip Matek, Ivica Valenčak, Nikola Antolović, Josip Abičić, Dražen Ganzberger i Goran Novaković. Dužnost tajnika kluba povjerena je Karlu Kanisu. U novi nadzorni odbor izabrani su predsjednik Srećko Sobodić te članovi Oto Dudjak i Željko Rukavina.

Novi predsjednik Ivan Kegelvić se zahvalio na ukazanom povjerenju i istaknuo da je to velika čast i odgovornost voditi NK NAŠK te se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Otu Dudjaku i upravi kluba na dobrom radu u proteklih 6 godina.

Novom predsjedniku i članovima Uprave na izboru su čestitali gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović koji su obećali daljnju potporu radu kluba i istaknuli važnost rada s mladim selekcijama.

Start a Conversation