Našk počeo s pripremama

Ambiciozan plan novog predsjednika !

Nogometaši Naška danas su počeli pripreme za novu sezonu Međužupanijske nogometne lige. Predsjednik kluba Ivan Keglević pozdravio je igrače, novog trenera Marka Žigića te članove Upravnog i Nadzornog odbora. U kratkom obraćanju istaknuo je želju da, u godini kada se slavi 100 obljetnica, klub ostvari rezultate kojima bi na što kvalitetniji način obilježio proslavu.

S tim u svezi u naš smo klub doveli Marina Pavlovića i Marija Banovića, igrače koji su prava pojačanja a ne tako davno bili su naši članovi. Vratili su nam se Dario Bilogrević i Luka Jurić a oporavio se Mato Grgić. Za sada se zna da su nas napustili David Knežević, Hrvoje Hendrih i Davor Svalina. U ponedjeljak krećemo s nogometnom akademijom, sve mlađe kategorije (osam) imaju svog trenera, formirali smo žensku ekipu koja će sudjelovati u natjecanju mlađih kategorija lige središta. Radimo na infrastrukturi (energetska obnova zgrade, uređenju starih svlačionica, u pripremi je projekt tribine( i sadržaja uz nju), uredit ćemo treći teren, radimo na poboljšanju glavnog terena uz niz aktivnosti koje ćemo rješavati u hodu – istaknuo je predsjednik.

 

Treneru Marku Žigiću na raspolaganju je 24 igrača i to: Marijo Banović, Mario Barišić, Dario Bilogrević, Ivan Butković, Hrvoje Galinec, Josip Gašparić, Mato Grgić, Hrvoje Hečimović, Luka Jurić, Domagoj Koprivčić, Anto Kostreš, Matej Mađaš, Igor Marić, Robert Mikičić, Matko Mikola, Marin Pavlović, Tomislav Rukavina, Mateo Slivečko, Stjepan Slivka, Sven Strakoš, Matej Šprem, Mihael Tomić, Filip Kasapović i Lucije Škorić. Dolaskom vratara Marija Banovića na posudbu u Lilu ide Petar Mikšić koji će i dalje trenirati kod nas. Igračima se kratko obratio trener Žigić koji je iskazao zadovoljstvo povratkom u klub u kojem je niz godina bio aktivan igrač.

 

Prvu pripremnu utakmicu Našk će odigrat s Belišćem (28.7.), u koliko se nađe suparnik nije isključeno da se trening utakmica odigra i tjedan prije (22.7.). Ugovorena je utakmica s drugim treće ligašem Đakovom (4.8.), s pobjednikom Omladinac(V) – Željezničar igra se (8.8.) drugo kolo Kupa NS Našice. Tradicionalno Našk sudjeluje na memorijalnom turniru „Vlado Liivić“(11,8.) a dan kasnije (11.8.) je utakmica u Satnici Đakovačkoj. Pobjedom u kupu 15.kolovoza igra se utakmica trećeg kola. Tzv. „generalka“ je s Valpovokom u Našicama(15.8.).

One comment

Join the Conversation