NK NAŠK – Završetak ljetnog kampa 2018.

Na igralištima podno matanovačke pruge od 16. do 21. srpnja održan je Ljetni kamp u organizaciji Nogometnog kluba NAŠK. Kamp je pohodilo preko 120 djece i mladih podijeljenih u 7 selekcija – juniori, kadeti, stariji pioniri, mlađi pioniri, početnici, prednatjecatelji i djevojčice. Trenažne aktivnosti vodili su i nadzirali sljedeći treneri: Zoran Kumrić, Valentin Baričević, Arsen Ivančić, Josip Pejaković, Milan Čačić, Stijepan Suk, Zoran Pastulović, Hrvoje Hećimović, Karlo Kanis i Marko Žigić. Za polaznike kampa su osigurane prigodne majice, a po završetku kampa priređen im je prigodni domjenak prije kojeg im je predsjednik kluba Ivan Keglević uručio diplome.

Posebno treba naglasiti da je po prvi puta u stogodišnjoj povijesti kluba oformljena selekcija djevojčica pri čemu je odaziv bio iznad svih očekivanja te je u planu nastavak organiziranog trenažnog procesa te ovisno o okolnostima i uključenje u službena natjecanja, a ovim putem pozivamo i sve ostale djevojčice koje bi se željele uključiti u rad da se slobodno prijave u tajništvu kluba.

S obzirom na marljiv rad polaznika i njihovih trenera te na vremenske prilike koje  su išle u prilog dobroj organizaciji kampa, možemo isti ocijeniti vrlo uspješnim, a ujedno nam je to i vrlo dobra podloga i temelj za daljnji rad u Školi nogometa, istaknuo je predsjednik kluba Ivan Keglević. Isto tako, dodao je, ulaganjem u Školu nogometa stvaraju se preduvjeti da nam u seniorskoj momčadi igraju igrači proizašli iz vlastitog pogona. Redovan rad svih selekcija nastavlja se idući tjedan.

Treba još dodati da je osim polaznika i trenera, kampu prisustvovao iznimno velik broj sportskih zaljubljenika, roditelja i rodbine igrača koji su svi mogli provesti vrijeme u predivnom i prirodnom ambijentu Gradskog stadiona u Našicama.

Start a Conversation