Ima nešto vrijednije od zlata…

Dragi članovi, navijači, ljubitelji Nogometnog kluba “NAŠK” Našice i svim pratiteljima našeg kluba, s obzirom na nedavna događanja ovim putem želimo Vas obavijestiti o onom što se dogodilo proteklog mjeseca u našem klubu.

Izborna skupština našeg kluba održana je 26. svibnja gdje su izabrani novi predsjednik kluba te novi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora. Nakon tog je novo vodstvo krenulo pojačanim tempom raditi na organizaciji u klubu. Rastali smo se sa trenerom seniora g. Adamom Pastvom nakon održanog sastanka, te dogovorili suradnju sa novim trenerom g. Markom Žigićem.
Složili smo trenersku križaljku zadržavši sve trenere mlađih kategorija i dovođenjem novih, Treneri: juniori Stijepan Suk, kadeti Milan Čačić, stariji pionira Josip Pejaković, mlađi pioniri Arsen Ivančić, početnici Valentin Baričević, predpočetnici Zoran Kumrić, te prvi put u povijesti NK “NAŠK” imamo i selekciju djevojčica čiji trener je Hrvoje Hećimović. Klub je održao “Ljetni kamp na NAŠK-u” od 16.7. do 21.7. na kojem je sudjelovalo više od 150 djece, te je svaki polaznik dobio diplomu i majicu od kluba.

Uz sve te aktivnosti, novo vodstvo kluba radilo je i na pojačanjima za seniorsku ekipu, jer želja je da za stogodišnjicu kluba budemo pri vrhu MŽNL te se vratimo u 3. HNL s obzirom na rekonstrukcije liga slijedeće godine. Imavši to na umu, vodstvo je stupilo u kontakt sa najboljim igračem i najboljim strijelcem MŽNL u prethodnoj sezoni, Marinom Pavlovićem koji nas je upoznao sa svojom situacijom na način da ima puno ponuda te da u svom trenutnom klubu ne ostaje i da je to odlučeno. Ponuđeni su mu uvjeti u skladu sa našim mogućnostima te je dogovorena suradnja na obostrano zadovoljstvo, pružene su ruke predsjednika i dopredsjednika kluba našem novom igraču, slijedio je potpis za registracijom u naš klub i objava u medijima (30.6.).


Nakon tog na isti način dogovorena je suradnja sa Marijom Banovićem (6.7.). Pripreme seniora započele su prozivkom 14.7.

Velikog li uvoda…. Isprika što je malo duži uvod u vijest, ali željeli smo da budete upoznati u većinu stvari koje smo radili, da ne spominjemo još ostale aktivnosti.

Uglavnom uslijedio je potres u ekipi dana 30. srpnja. Dopredsjednik kluba g. Matija Horvatek je dobio poruku od Marija Banovića da više ne želi biti igrač NK NAŠK, te da ga se ne kontaktira jer je on svoje odlučio. Nakon tog je sazvan sastanak igrača i uprave prije seniorskog treninga, a do sastanka je vraćen u klub naš vratar Petar Mikšić sa posudbe. Na sastanku je predsjednik obavijestio igrače da je klub napustio vratar Marijo Banović, te da se pregovara sa još 2 igrača o dolasku u klub i da je sutrašnji dan zadnji dan prijelaznog roka.

Dan “D” – 31.7. zadnji dan prijelaznog roka odlazi Marin Pavlović. Odlaze u klub iz kojeg su jučer otišli.

Stvarno ne treba puno, malo je dovoljno. Klub je doveden u tešku situaciju iz razloga što je to napravljeno zadnji dan prijelaznog roka. Da ne bi bilo puno dezinformacija, ok ljudi su dobili bolju ponudu sretno im bilo, njima na čast zbog načina odlaska. Jedino je tajming i način loš, ali ok, to je njihov izbor.
Naravno kao što znate, klub nije propao… Uprava je odmah reagirala i dovela dva odlična pojačanja o kojima ćemo vas uskoro obavijestiti, vjerujte bombastičan transfer smo odradili 😉

NK “NAŠK” Našice je klub koji ne čini jedan ili dva igrača, odlazili su i prije, bolji, veći ali klub je tu, već 99 ljeta… NK “NAŠK” je klub koji je uskoro stogodišnjak, klub tradicije i lijepe povijesti te svijetle budućnosti.

Uvijek najveći, NK NAŠK!
 

Start a Conversation