Novi NAŠK-ovci

S ponosom obavještavamo članove, navijače i simpatizere da su novi igrači našeg kluba Branko Nikolić (Đakovo) koji je stigao iz HNK Đakovo-Croatia, te Tihomir Živković (Osijek) koji dolazi iz KF Besa Pejë .

Branko Nikolić, vezni igrač velikog iskustva dugo je harao trećeligaškim terenima u dresu HNK Đakovo-Croatie. Veliki španer, na daleko poznat u nogometnim krugovima odigrao je puno dobrih utakmica i nazabijao se lijepih golova koji su bili od vitalne važnosti za bodovno stanje njegovog kluba. Kanco, dobrodošao u klub!

U klub nam stiže napadač Tihomir Živković, rođen je u Osijeku, i nekadašnji reprezentativac Hrvatske U-17 i U-19. U karijeri je igrao za NK “Metalac” Osijek (2. HNL), HNK “Cibalia” Vinkovci (1. HNL), HNK “Slavonac” Stari Perkovci (2. HNL), FC AZAL PESAKAR (AZERBAIJANI PREMIER LEAGUE), FC SAMUTSONGKRAM (THAI PREMIER LEAGUE), OFK PETROVAC (MONTENGERIN FIRST LEAGUE), KANBAWZA FC (MYANMAR NATIONAL LEAGUE), ZWEKAPIN UNITED (MYANMAR NATIONAL LEAGUE), VICTORY UNITED (MALDIVES DHIVEHI PREMIER LEAGUE), te KF Besa Pejë .

Popularni Žile u karijeri je bio prvi strijelac 2. HNL u sezoni 2005/2006, treći strijelac crnogorske prve lige u sezoni 2011/2012, te je osvajač MYANMAR NATIONAL LEAGUE CHARITY kupa sa FC KANBAWZA 2014.g.
Nakon razgovora sa Upravom NK NAŠK-a, te unatoč nekim inozemnim ponudama odlučio je odjenuti crveno-crni dres i pomoći našem klubu u ovosezonskim ambicijama. Kako se radi o inozemnom transferu, trenutno čekamo odobrenje HNS-a za registraciju i s nestrpljenjem očekujemo službeni debi za NK NAŠK. Žile, dobrodošao u klub!

Ime
Branko Nikolić
Država
cro Hrvatska
Pozicija
Vezni
Prethodni klub
HNK Đakovo Croatia, NK NAŠK
Rođendan
21. svibnja 1986.
Godine
34
Ime
Tihomir Živković
Država
cro Hrvatska
Pozicija
Napadač
Visina
185
Težina
85
Trenutna ekipa
SV Grun-Weiss Micheldorf
Prethodni klub
NK NAŠK
Rođendan
28. prosinca 1985.
Godine
35

Start a Conversation