Pripremne utakmice

U srijedu 6. veljače odigrali smo prijateljsku utakmicu sa trećeligašem NK Belišće u Bistrincima. Borbena utakmica, taktički dobro postavljene obje ekipe, uz nekoliko dobrih prigoda sa obje strane, rezultat je bio 0:0. Trener Žigić mogao je biti zadovoljan požrtvovnošću i borbenošću ekipe.

Utakmicu je započeo sastav: Mikšić, Hećimović, Barišić, Rukavina, Galinec, Mađaš, Nikolić, Gašparić, Grgić, Tomić i Mikola. Još su igrali: Mikičić, Smajo, Slivečko, Pavlović, Kostreš i Strakoš. Nedostajali su Slivka, Janžek, Lukačić i Koprivčić

U nedjelju na domaćem terenu nas u 15h čeka pripremna utakmica sa NK “Zrinski” iz Jurjevca, te je u subotu prijateljsku utakmicu odigrao kombinirani sastav sa NK “Željezničar“iz Markovca Našičkog. Utakmicu je vodio trener juniora Stijepan Suk. Nastupio je izmješani sastav juniora i seniora: Mikšić, Slivka, Butković, Rukavina, Lukačić, Nikolić, Tomić, Šprem, Smajo, Koprivčić, Pavlović. Još su nastupili: Mikičić, Grgurić i Milković. Kombinirani sastav poražen je 1:2. Za NAŠK2 zabio je Dino Smajo.

Sutra igramo utakmicu koja će nam više pokazati koliko smo se spremni boriti sa jakim ekipama, bit će dobar pokazatelj kakvo proljeće nas čeka. Nakon dva remija sa trećeligašima Vihorom i Belišćem, čeka nas vrlo dobar Zrinski iz Jurjevca.

#uvijeknajveći #nkNAŠK

Start a Conversation