NK NAŠK – NK Kutjevo 1:0 (0:0)

Treća u nizu! Proljeće na NAŠKU donosi nam 9 bodova u 3. kola MŽNL. Ove subote u goste nam je došao pretendent za naslov, NK Kutjevo nalazi se na 2. mjestu na tablici naše lige i u 2 proljetna kola ostvario je dvije pobjede. Nakon infarktne završnice u 3. kolu prvog dijela prvenstva i utakmice koja je završila 3:3 u Kutjevu, svi su očekivali dobru utakmicu i u Našicama. Reputacija “derbija proljeća” bila je opravdana u svakom pogledu.

Utakmicu su sudili: Dario Bel, Kruno Šarić i DIno Knez.

NK NAŠK: Mikičić, Barišić, Hećimović, Galinec, Rukavina, Janžek, Nikolić, Gašpatić, Grgić, Tomić, Slivečko. Na Klupi: Mikšić, Pavlović (73.min), Lukačić (73.min), Smajo (89.min), Kostreš (92.min), Slivka i Koprivčić.

Treneri su odigrali šahovsku partiju, obje ekipe držale su se kompaktno i bez grešaka i remi je izgledao kao nacrtan sve do 84. minute kada nakon ubačaja Davida Janžeka gol za 1:0 postiže Renato Lukačić.

16. kolo MŽNL: NK NAŠK – NK Kutjevo 1:0 (0:0) – Renato Lukačić u 84.min

Pogodak za 1:0

Ovom pobjedom popeli smo se na ljestvici na 5. mjesto, i uključili u borbu za mjesta koja vode u 3. HNL sljedeće sezone. Gostima čestitamo na dobroj utakmici te fer i korektnoj igri.

#trećaunizu #uvijeknajveći #nkNAŠK

Start a Conversation