Održana Redovita godišnja izvještajna skupština NK NAŠK

Jučer, 3. travnja 2019.g. u Gradskoj vijećnici održana je redovita izvještajna godišnja skupština Nogometnog kluba NAŠK. Članove kluba i goste na početku sjednice pozdravio je predsjednik kluba Ivan Keglević koji je ujedno i podnio izvješće o radu kluba i financijskom poslovanju u proteklom razdoblju. Keglević je istaknuo kako se klub natječe s 9 selekcija, svakoga je dana sve veći broj mladih igrača, a nedavno je oformljena i ženska selekcija, tako da je sada u NK NAŠK više od 200 registriranih igrača.

Izvješće o najznačajnijim rezultatima pojedinih selekcija podnio je tajnik kluba Karlo Kanis, a izvješće Nadzornog odbora podnio je Srećko Sobodić. Sva su izvješća usvojena jednoglasno kao i prijedlog novog grba NK Našk-a koji je izrađen u povodu velike obljetnice 100 godina kluba.

Predsjednik Keglević najavio je da u sklopu obilježavanja stotog rođendana NAŠK-a tijekom godine klub planira odigrati prijateljske utakmice s prvoligaškim ekipama-Osijekom, Dinamom i Hajdukom, a u izradi je i prigodna fotomonografija. Planirano je i organizirati turnir stogodišnjaka, klubova koji ove godine slave 100. godina od osnutka kluba, a to su NK Cibalia, NK Belišće, te NK Seljak iz Koške. U planu je i postava izložbe “100 godina NK NAŠK-a” u suradnji sa Zavičajnim muzejom Našice.

Skupštini su bili nazočni i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Našice Josip Matek i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović koji su čestitajući 100. rođendan članovima Uprave i igračima čestitali i na postignutim sportskim rezultatima obećavši i dalje punu podršku.

#uvijeknajveći #nkNAŠK

Start a Conversation