Promjena na kormilu, momčad preuzeo Mario Barišić

Marko Žigić više nije trener seniorske ekipe NK NAŠK. Nakon neočekivanog poraza na domaćem terenu protiv NK Šokadije u 22. kolu MŽNL održan je sastanak Izvršnog i Nadzornog odbora NK NAŠK-a na kojem je trener Žigić nakon analize i rasprave podnio ostavku na mjesto trenera seniorske ekipe NK NAŠK-a.

Vodstvo NK NAŠK-a zahvaljuje g. Žigiću na radu u klubu i želi mu svu sreću u daljnjoj trenerskoj karijeri, te u privatnom životu.

Marko je vodio ekipu NAŠK-a u 27 službenih utakmica. Od toga 22 u MŽNL uz 10 pobjeda, 4 remija i 8 poraza, te 4 utakmice u Kupu NS Našice uz 3 pobjede i remi u finalu protiv NK Vihora koji je izgubljen na jednaesterce. Vodio je ekipu i u osmini finala Kupa ŽNS Osječko-baranjske županije gdje je zabilježen poraz od Čepina. Ukupan rezultat je 13 pobjeda, 5 remija i 9 poraza u službenim utakmicama. Marko hvala i sretno!

Odlukom IO i NO momčad do kraja sezone preuzima kapetan ekipe, Mario Barišić koji je u klubu od 13.8.2012. te najbolje poznaje ekipu u ovom trenutku. Uprava kluba ima puno povjerenje da može motivirati momčad u ovom trenutku i da možemo ostvariti cilj koji je postavljen pred nas sve početkom sezone, a to je plasman u 3. HNL!

Do kraja su ostale 4 utakmice, uvjereni smo da možemo ostvariti dobre rezultate i ostvariti taj željeni plasman.

Raspored do kraja MŽNL 2018/2019
Stanje na tablici MŽNL nakon odigrana 22.kola

#uvijeknajveći #nkNAŠK

Start a Conversation