Pozitivan niz Barišića i ekipe pred tekmu sezone!

Nakon što je kormilo preuzeo kapetan/trener Mario Barišić momčad je zabilježila 2 pobjede i jedan remi, uz 8 postignutih golova i samo jedan primljeni.

Jako dobra igra i pozitivan rezultat u sve tri utakmice vratile su nas u sedlo i zadržali smo sve u svojim rukama pred utakmicu 26. kola, zadnjeg kola sezone 2018/2019 u MŽNL!

23. – 25. kolo MŽNL

Ove 3 utakmice bile su jako bitne da nakon šokantnog poraza od Šokadije vratimo ritam i zadržimo nadu za plasmanom u 3.HNL Istok u sljedećoj sezoni. Nakon Što je Cibalija dobila licencu za 2.HNL i nakon što je BSK osigurao opstanak u 2. HNL postalo je jasno da prva 4. mjesta iz MŽNL vode u 3.HNL sljedeću sezonu. Mi smo tu, na 5. mjestu dok nas od 4. dijeli samo bod. Zvijezde su htjele da u zadnjem kolu na megdan NAŠK-u dolazi izravni konkurent NK Otok. Pobjedom ostvarujemo svoju veliku želju, povratak u 3.HNL. Mi to možemo!

Lijep je pogled na tablicu uoči ove utakmice nakon odrađenog teškog gostovanja u Meci, gdje smo odigrali maestralno pobjedivši u gostima 0:3, sa hattrickom Lukačića, gdje je cijela momčad odigrala jako dobru tekmu. Tom pobjedom zadržali smo veliku neizvjesnost prvenstva, tko je posljednji putnik u 3. HNL Istok, tko će čekirati kartu u subotu u Našicama, NAŠK ili Otok 🙂

Tablica MŽNL 2018/2019 nakon 25. odigranih kola

Momčad se priprema punom parom, ekipa se sprema za tekmu sezone, sve je podređeno ovim “kvalifikacijama”!!
Uz vašu podršku sa tribina i ovaj motiv, mi to možemo! Dođite i podržite NK NAŠK na putu prema gore!

26. kolo MŽNL 2018/2019

Subota 1. lipnja 2019.g. u 17,30h – stadion NK NAŠK

NK NAŠK – NK Otok

Ajmooooo! Svi na stadion!! “Kako je dobro, vidjeti te opet #3HNL
⚽💪🔝🎖️🏆🕔🏆🎖️🔝💪⚽
#uvijeknajveći#nkNAŠK#stogodinakluba#1919nkNAŠK #3HNL

Start a Conversation