NK NAŠK od sada u novom ruhu – Dobra najava za skorašnju utakmicu NK NAŠK vs Dinamo Zagreb II

Na Gradskom stadionu u Našicama u proteklih mjesec dana u tijeku je obnova tribine, travnjaka i okoliša. U obnovi sudjeluju pripadnici 1. bojne Sokolovi Hrvatske vojske stacionirani u vojarni 132. brigade u Našicama. Vojnike koji rade na stadionu i njihovog zapovjednika pukovnika Roberta Poljaka, danas su obišli gradonačelnik Našica Josip Miletić  uz predsjednika NK Našk Ivana Keglevića.

Svoje dojmove o obnovi iznio je pukovnik Robert Poljak, zapovjednik 1. mehanizirane bojne “Sokolovi”.

“Ova 2019. godina je godina vojne solidarnosti te sukladno smjernicama Ministra obrane i u suradnji s lokalnom zajednicom grada Našica i gradonačelnikom Josipom Miletićem napravili smo nekoliko zajedničkih projekata. Mi kao Hrvatska vojska možemo dati određeni doprinos i pomoć u poboljšanju uvjeta života, rada i infrastrukture lokalne zajednice. Na temelju toga održali smo nekoliko radnih sastanaka gdje smo se dogovorili da pomognemo u obnovi stadiona NK NAŠK, Našice. Jako smo zadovoljni brzinom i kvalitetom provedbe ove obnove, a i naši vojnici vole sudjelovati u takvim akcijama. Radovi na NAŠK-u su trajali nešto duže od mjesec dana, a radilo se na bojanju ograde, obnovi sjedalica na tribinama, popravljanju ograde te saniranju nogometnog terena. Također ćemo pomoći u skoroj sanaciji sportskog terena Srednjoškolskog centra Našice.”

Gradonačelnik grada Našica Josip Miletić o suradnji s pripadnicima Hrvatske vojske je, između ostalog, izjavio.

“Prije svega se moram zahvaliti pripadnicima Hrvatske vojske na jednom velikom trudu u obnavljanju stadiona NAŠK-a. Grad je osigurao sredstva za nabavku materijala koji su bili potrebni za obnovu, a vojska je tu uvelike pomogla čime su ušteđena značajna sredstva. Uskoro kreće i uređenje srednjoškolskog igrališta u Našicama te se tako nastavlja kvalitetna suradnja lokalne samouprave i Hrvatske vojske. Također, koristim ovu prigodu da našem klubu čestitam 100-tu obljetnicu osnutka.” – rekao je među ostalim gradonačelnik Josip Miletić.

Predsjednik NK NAŠK Ivan Keglević je izuzetno zadovoljan odrađenim te je imao samo riječi hvale.

“Ovim putem bih se zahvalio Hrvatskoj vojsci koja je u proteklih mjesec dana radila na obnovi tribine i uređenju okoliša. Napravili su jako velik posao za koji bi nama trebalo puno volonter i vremena. Također se zahvaljujem gradonačelniku Josipu Miletiću i gradu Našicama koji su osigurali materijal potreban za sanaciju te NEXE grupi na donaciji. Pozivam sve navijače i simpatizere NAŠK-a na subotnji ogled kada će domaćini odigrati prijateljsku utakmicu protiv druge momčadi zagrebačkog Dinama.”


Izvor: www.nasice.com

Start a Conversation