Jeste li znali…

…da je do 1929. godine klupska boja bila crveno-plava. Na XI. redovitoj godišnjoj Skupštini kluba, održanoj 15. prosinca 1929. u prostorijama Građanske čitaonice u Našicama, odbornik Bernard Biller predlaže promjenu klupske boje u crveno-crnu što članovi Skupštine kluba jednoglasno prihvaćaju. Od tada pa sve do danas, crveno-crna boja je nezamjenjivi simbol Nogometnog kluba NAŠK utkan u srca nekadašnjih, sadašnjih, a vjerujemo i budućih zaljubljenika u naš klub.

…da je već u dvadesetim godinama 20. stoljeća, uz prvu ekipu, utakmice igrala i rezervna ekipa. Tako je u u periodu od 7. srpnja do 17. studenog 1929. godine NŠK Krndija odigrala 23 utakmice. Od toga je prva ekipa odigrala 17 utakmica ( 7 pobjeda, 4 neodlučeno i 6 poraza uz gol razliku 52:43 ), dok je rezervna momčad odigrala 6 utakmica te ostvarila 5 pobjeda i jedan remi uz gol razliku 23:7. Osim seniora, u službeno natjecanje podmladak kluba prvi puta se uključio u natjecateljskoj sezoni 1953/54 i to u Podsaveznom rangu.

… da je naš nogometni klub u manje od godinu dana dva puta pobijedio Nogometni klub Osijek. Prvi put 29. 04. 1980., a drugi puta 25. 09. 1980.

…da su u prošla vremena prijevozne mogućnosti do mjesta odigravanja utakmica često bile otežane. Tako je, primjerice, ekipa NK NAŠK-a 1955. godine do Bizovca putovala vlakom, a svoj put do Valpova su nastavili pješice te tamo pobijedili 5:1

…da je naš nogometni klub već u tridesetim godinama prošlog stoljeća postao ugledan i respektabilan klub na slavonsko-baranjskom području, a nerijetko je znao pobijediti također vrlo ugledne klubove

…da je po završetku Drugog svjetskog rata u sklopu FD Krndije (kako se tada zvao naš klub) u sklopu kluba djelovalo sedam sekcija:
– nogomet
– stolni tenis
– laka atletika
– vojna prednaobrazba
– skijanje
– planinarstvo
– šah